Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Groenvoorziening - Agrarische Kleding
Groenvoorziening - Agrarische Kleding
Bedrijfskleding

Groenvoorziening - Agrarische Kleding

Goede werkkleding voor de groenvoorzieningen en agrarsiche sector hebben wij genoeg,. Wij verkopen A-merk werkkleding tegen een scherpe prijs. Ons assortiment aan werkkledij is erg groot. Voor ieder budget en beroep vindt u geschikte kleding. Ook kunt u uw werkkleding laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst. Hurricane staat bekend om de hoge kwaliteit van het druk- en borduurwerk. .

Lees verder

Ons assortiment van werkkleding is enorm. Of u nou werkzaam bent in de bouw, horeca of zorg. U met gevaarlijke stoffen werkt of veiliger werkt doet. U slaagt altijd bij Hurricane.

Werkkleding voor elk vakgebied

Bij Hurricane vindt u de juiste vakkleding, ongeacht uw bedrijfssector. Doordat Hurricane een zeer groot assortiment heeft, kunt u werkkledij kopen die volledig aan uw specifieke wensen en vereisten voldoen. Voor vele beroepsgroepen zijn er veiligheidsnormen opgesteld waaraan de kleding dient te voldoen. U vindt op de productpagina terug aan welke ISO norm(en) de werkkleding voldoet. Heeft u nog geen goed beeld van de benodigde vereisten van uw kleding? Dan adviseren wij u graag.

Werkkleding voor bouw

Wij hebben een ruim assortiment beroepskleding voor de bouwsector. Binnen de bouw is de kwaliteit en veiligheid van uw kleding erg belangrijk. Zo hebben wij o.a. werkjassen, werkbroeken, regenkleding, thermokleding, veiligheidsschoenen en reflectiekleding in ons assortiment. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod brandvertragende werkkleding. Veel klanten laten hun nieuwe werkkleding voor de bouw ook meteen door ons bedrukken of borduren.

Werkkleding voor horeca

Beroepskleding voor koks en horecamedewerkers moet niet alleen lekker zitten en veilig zijn. De keuze voor horecakleding en kokskleding heeft ook grote invloed op de indruk die uw gasten zullen krijgen van uw bedrijf. Wij hebben o.a. de volgende soorten horecakleding in ons assortiment: koksbuis, koksbroek, koksmuts, sloven en schorten. U vindt bij ons vele bekende merken horecakleding. Zo hebben we onder andere een compleet assortiment horeca kleding van Chaud Devant.

Werkkleding voor zorg

Beroepskleding voor dokters en verplegers.

Zoekt u kleding om in te werken zonder specifieke kenmerken, zoals een t-shirt, trui of polo? Ga dan naar bedrijfskleding.

Werkkleding voor dames en heren

U vindt bij ons professionele en relatief goedkope werkkleding voor dames en heren. Onze kleding voor dames is zo gemaakt dat het aansluit bij de contouren van een vrouw. In deze kleding kunnen vrouwen comfortabeler werken. Naast modellen specifiek voor dames en heren vindt u ook kleding die zowel voor mannen als vrouwen comfortabel is om in te werken. Dit type model wordt een unisex model genoemd.

Alle bekende merken

Alle gerenommeerde merken werkkleding kunt u bij ons kopen, waaronder de gevestigde namen: Snickers, Mascot, Jobman en Tricorp Workwear. Maar ook Fristads, Havep, Chaud Devant en BP. Als u op zoek bent naar alle kleding van een specifiek merk, kunt u deze terugvinden op de merkenpagina.

Bedrukken of borduren mogelijk

Bij Hurricane kunt u uw werkkleding voorzien van een bedrukking of borduursel. Deze vindt plaats in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wanneer u de werkkledij binnen een week nodig heeft, geef dit dan aan in uw offerte. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.

Werkkleding bedrukken

Bedrukken is geschikt voor kleding met een egaal oppervlak. Bij het bedrukken van werkkleding kan uw ontwerp bestaan uit één kleur tot en met full colour. Een voordeel van bedrukken is dat er veel details mogelijk zijn binnen het meegestuurde logo of de afbeelding. Wanneer u zekerheid wil over bepaalde kleuren, zoals deze exact voorkomen in uw bedrijfslogo, kunt u dat aangeven in uw offerteaanvraag. Vermeld hierbij de gewenste kleurcodes volgens het PMS kleurenwaaiersysteem. De volgende categorieën kleding worden het meest bedrukt : werkjassen, werkbroeken, werkvesten en werk sweaters.

Werkkleding borduren

Een borduursel geeft uw kleding een extra representatieve uitstraling. Geborduurde werkkleding gaat lang mee. Borduursels zijn goed bestand tegen wassen en de kleuren blijven goed behouden. Borduren wordt veel gebruikt bij de volgende kleding categorieën: polo’s, handdoeken, caps en overhemden/ blouses.

Werkkleding bestelproces

Online werkkleding bestellen gaat bij ons zeer eenvoudig. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Hieronder ziet u een overzicht van de stappen.

Stap 1Kies uw product(en) en gewenste bewerking.

Stap 2Vraag een offerte aan. Deze ontvangt u binnen 30 minuten in uw mailbox.

Stap 3Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

Mocht u toch nog twijfelen of een vraag hebben. Mail of bel ons dan gerust via [email protected] of 0348-444 440.

werkkleding

Eerst voelen en passen?

Een groot deel van ons assortiment werkkleding kunt u vinden in onze showroom in Harmelen. U kan dan alle kleding direct voelen en passen. We adviseren u graag. Welk type werkkleding u ook wenst, samen komen we altijd tot het beste eindresultaat.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact