Bedrijfskleding

Veiligheidsvesten

Bij Hurricane vindt u het perfecte veiligheidsvest dat zorgt voor maximale zichtbaarheid en veiligheid. Met meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige werkkleding, zijn wij de ideale partner voor uw veiligheidsbehoeften. Onze veiligheidsvesten, van topmerken zoals Tricorp Workwear, Nilton en Snickers, zijn ontworpen om uw medewerkers optimaal te beschermen. Bekijk ons veelzijdige assortiment en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Lees verder

Waarom kiezen voor een veiligheidvest van Hurricane?

Bent u werkend in een beroep waar zichtbaarheid van cruciaal belang is? Dan is een veiligheidsvest voor u onmisbaar. Bij Hurricane begrijpen we de noodzaak van hoogwaardige en betrouwbare reflecterende kleding. Onze veiligheidsvesten zijn voorzien van reflecterende strepen en details die ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd goed zichtbaar zijn, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Daarnaast zijn onze vesten gemaakt van duurzame kwaliteit materialen die zowel comfort als veiligheid bieden, waardoor uw team optimaal presteert.

Veiligheidsvesten die voldoen aan de veiligheidsnormen

De Nederlandse en Europese wetgeving stelt strenge eisen aan de zichtbaarheid van uw medewerkers. Bij Hurricane voldoen al onze veiligheidsvesten aan de vereisten van Rijkswaterstaat (RWS) en de EN-471 norm. Deze normen garanderen dat elk veiligheidsvest is voorzien van voldoende fluorescerend en reflecterend materiaal, waardoor uw medewerkers veilig werken, ongeacht de omstandigheden. Vertrouw op Hurricane voor een veiligheidsvest die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Personaliseer uw veiligheidsvest

Bij Hurricane heeft u de mogelijkheid uw veiligheidsvest eenvoudig te personaliseren met uw bedrijfslogo of tekst. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar verhoogt ook de herkenbaarheid van uw team. Dankzij onze geavanceerde druk- en borduurtechnieken blijven de personalisaties op uw veiligheidsvest helder en duurzaam, zelfs na intensief gebruik en vele wasbeurten. Investeer in representatieve veiligheidsvesten die de professionaliteit van uw bedrijf uitstralen.

Bewerkingsopties voor een veiligheidsvest

Heeft u besloten uw veiligheidsvest te personaliseren? Dan heeft u ook nog de keuze om uw logo of tekst op verschillende plaatsen op uw veiligheidsvest te laten bedrukken of borduren:

 • Midden op de rug
 • Hoogachter op de rug
 • Linkerborst
 • Rechterborst
 • Onze technieken zorgen ervoor dat uw personalisaties er altijd scherp en professioneel uitzien. Zo kiest u voor veiligheidsvesten die perfect passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

  Breed assortiment veiligheidsvesten

  Bij ons vindt u een ruim aanbod aan veiligheidsvesten in diverse kleuren en modellen. Of u nu kiest voor fluorescerend geel, oranje of een andere kleur, onze vesten zijn ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden. Onze veiligheidsvesten zijn verkrijgbaar in maten van XS tot 5XL, zodat iedereen de juiste pasvorm vindt.

  Daarnaast bent u met merken zoals Tricorp Workwear, Nilton en Snickers verzekerd van topkwaliteit. Onze veiligheidsvesten zijn ontworpen om lang mee te gaan en bieden het comfort en de zichtbaarheid die uw team nodig heeft.

  Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen

  Heeft u het perfecte veiligheidsvest voor uw team gevonden? Dan wordt het tijd voor een offerteaanvraag, dit is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. Volg dan deze stappen:

  • Stap 1: Selecteer de gewenste veiligheidsvesten en eventuele personalisatie.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. U ontvangt deze binnen korte tijd in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

  Bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen zonder verplichtingen. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor gepersonaliseerde veiligheidsvesten van hoge kwaliteit!

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u specifieke vragen over onze veiligheidsvesten of de mogelijkheden voor personalisatie? Of wilt u meer weten over ons assortiment reflecterende kleding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw reflecterende kleding.

  Wilt u ons assortiment veiligheidsvesten persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Harmelen te bezoeken. Hier kunt u de verschillende modellen en materialen direct voelen en passen. Onze collega's staan klaar om u te helpen en te adviseren!

   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
  Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
  Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact