Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Kleur
Categorieën

Overzicht van producten van fabrikant Centrixx

Centrixx tassen en accessoires
Toon meer

Centrixx tassen en accessoires


Centrixx is één van de bekendste merken op het gebied van kwaliteitstassen en accessoires. Al jaren loopt dit merk voorop in het ontwikkelen van de leukste ontwerpen. Ideaal als u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, of een bijzonder cadeau voor uw medewerkers! Niet voor niets is hun motto ‘Bags for all’; ze hebben ook werkelijk voor iedereen de perfecte tas. Verras eens iemand met een leuke koeltas voor de zomer, of kies voor een mooie rugzak van Centrixx. Daar doet u iedereen een plezier mee!

Centrixx tassen laten bedrukken of borduren


Bij Hurricane is het nu ook mogelijk om uw Centrixx producten te laten voorzien van een mooie print of borduursel. Een uitgelezen kans om uw bedrijf op de kaart te zetten! Tegen lage prijzen drukken of borduren we uw logo of tekst op uw favoriete Centrixx product. Bijna elke oplage is mogelijk, en we denken graag met u mee over het grafische ontwerp. Samen komen we altijd tot een prachtig eindresultaat!

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Hebt u interesse in één van onze producten van Centrixx? Vraag dan nu gratis een offerte aan. Dat verplicht u tot niets. Selecteer uw product, geef uw voorkeuren aan en vul uw persoonlijke gegevens in: binnen een paar minuutjes is uw aanvraag verstuurd. Bij Hurricane wordt uw aanvraag bovendien altijd snel verwerkt: binnen 24 uur kunt u een reactie verwachten van ons verkoopteam!
Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: