Merken >
Greiff

Greiff

Greiff maakt al jaren representatieve kleding voor sectoren waarin een zakelijke look gewenst is. Zo heeft Greiff een zeer uitgebreid pakket business wear, waarin u de mooiste kostuums en mantelpakjes vindt. Daarnaast voert Greiff een gespecialiseerde horecalijn, gericht op hospitalityfuncties in hotels, restaurants en bistro’s. U vindt in deze collectie varianten kleding voor de receptie, de bediening en ook voor keukenpersoneel. Greiff begrijpt dat medewerkers in de horeca er verzorgd uit moeten zien, welke functie ze ook bekleden.

Greiff kwaliteit voor dames en voor heren


De uitgebreide collectie kleding van Greiff biedt representatieve looks voor zowel dames als voor heren: alle kledingstukken komen in dames- en herenvarianten in vele maten. Zo kiest u eenvoudig een uniforme look voor uw hele bedrijf. U kunt kiezen uit veel soorten gilets, pantalons en colberts in verschillende kwaliteiten en stijlen. Er zit altijd iets bij waar u uw bedrijf volledig in herkent!

Geef uw Greiff kleding een eigen draai


Bij Hurricane bieden we u nu de mogelijkheid om uw Greiff kleding voordelig te personaliseren met een bedrukking of borduring. Zo creëert u een unieke stijl voor uw bedrijf! U versterkt hiermee de uniforme look van uw personeel en maakt uw medewerkers nóg herkenbaarder voor de buitenwereld. Kies voor de beste kwaliteit zeefdrukken of transfers, of ga voor een klassieke borduring. Bij Hurricane is alles mogelijk! Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe voordelig business wear met een persoonlijk ontwerp kan zijn!
Persoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2021 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact