Merken >
The One Towelling

The One Towelling

Zegt u The One Towelling, dan zegt u kwaliteit. Dit merk is afkomstig uit Denemarken: een land dat bekend staat om zijn kwalitatieve producten en zijn ervaring met wind en kou. The One Towelling biedt een prachtige complete collectie kleding voor allerlei doeleinden. En uiteraard kunt u rekenen op een eerlijke prijs. De frisse kleuren en mooie kwaliteit maken van The One Towelling een logische keuze voor uw badstof

Professioneel advies van onze experts


Met een enorm assortiment badstof als dat van The One Towelling is het moeilijk om de juiste badstof te selecteren voor uw tak van sport. Welke kwaliteiten moet de ideale badstof volgens u bezitten? Uiteraard kunnen wij u adviseren welke artikelen het beste voor uw beroep of wensen geschikt zijn. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatieve badstof weten onze experts vaak uitstekend wat van belang is voor welke beroepsgroep.

Laat uw The One Towelling voordelig bedrukken


Wilt u een eigen look creëren voor uw badstof? Bij Hurricane is het ook mogelijk om uw badstof te laten bedrukken of borduren. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, of met een pakkende tekst. In een vrijblijvend gesprek laten we u graag kennismaken met de Teh One towelling producten die verkrijgbaar zijn bij Hurricane. Ontdek hoe we door middel van een bedrukking of borduring zorgen voor een uniek, eigen product voor uw bedrijf! Voor meer informatie kunt u gelijk een offerte of contact opnemen met één van onze medewerkers.
Persoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2021 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact