Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen

Overzicht van producten van fabrikant US Basic

US Basic kleding


US Basic is al jaren een begrip in promotionele kleding. Dit merk biedt een ruime keuze in haar assortiment: altijd de vrolijkste kleuren en de leukste modellen. Van T-shirt tot jas, van cap tot polo: niets is te gek. Eigenlijk is elk kledingstuk wel in de collectie van US Basic te vinden. Liever een overhemd of een origineel rugbyshirt? Ook dit vindt u in de collectie van US Basic. Op het gebied van promokleding is US Basic een merk waar u niet omheen kunt. Prima kledingstukken met een hoge kwaliteit en een uitstekende afwerking. Voor zowel heren als dames! Vind uw favoriet in de complete US Basic collectie van Hurricane.
Toon meer

Bewerking met verschillende geavanceerde technieken


Alle artikelen van US Basic zijn door ons te voorzien van een logo of andere uiting. Onze specialisten streven altijd naar het perfecte eindresultaat en luisteren daarbij graag naar uw persoonlijke wensen. Desgewenst denken ze met u mee over manieren om uw logo of tekst het beste naar voren te laten komen op uw werkkleding. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van de promokleding kunnen ze u uitstekend adviseren! U hebt bij ons de keuze uit diverse geavanceerde technieken, zoals zeefdruk, transfers of borduringen. Altijd met zorg uitgevoerd, met een korte levertijd!

Vraag vandaag nog een offerte aan!


Hebt u interesse in onze US Basic lijn? Meer weten over het bedrukken of borduren van deze kleding? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Maak uw wensen kenbaar, dan kunt u binnen 24 uur een reactie van ons verwachten! Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Of kom op afspraak langs in onze showroom in Harmelen! Daar kunt u onze US Basic kleding op uw gemak bekijken en aanpassen. De koffie staat voor u klaar!
Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: