Bedrijfskleding

Softshell Jas

Wij hebben een ruim assortiment softshell jassen voor dames en heren. Bij Hurricane is het mogelijk om uw softshell jas te laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst. Bestel uw favoriete softshell jas direct online en profiteer van snelle levering, hoogwaardige kwaliteit bedrukking en een aantrekkelijke staffelkorting.

Lees verder

Bedrukte softshell jassen, ideaal als bedrijfskleding!

Een softshell jas is in ieder seizoen te dragen. Door de structuur zijn ze dun en ademend genoeg om met mooi weer aan te hebben, maar bieden ze ook bescherming tegen lage temperaturen en wind op slechtere dagen. Kortom: ideaal als bedrijfskleding. Het flexibele materiaal voelt zacht en comfortabel aan en beweegt mee als een vest. Dat maakt een softshell jas dus zeer geschikt om in te werken!

Door uw softshell jassen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo is uw personeel beter herkenbaar voor uw klanten. Bovendien zorgt een mooie opdruk voor extra zichtbaarheid en een uniforme uitstraling van uw organisatie. Dankzij onze ruime keuze in soorten en merken, zoals Clique en Printer, bent u altijd verzekerd van een jas die aan uw wensen voldoet.

Interesse in een softshell jas voor uw personeel?

Wilt u een softshell jas gaan bestellen voor uw medewerkers? Dat is snel geregeld bij Hurricane. Vraag direct online een offerte aan. Geef bij uw offerteaanvraag aan of u de jassen wilt laten bewerken of uni opgeleverd wilt hebben. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk met een passend voorstel. We denken ook graag mee over een ontwerp dat bij uw bedrijf past. Samen met u creëren we altijd een unieke softshell jas, waar uw medewerkers erg blij mee zullen zijn!

softshell jas bedrukken
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact