Bedrijfskleding

Overalls

Bent u op zoek naar overalls die niet alleen beschermen, maar ook uw bedrijf in de schijnwerpers zetten? Bij Hurricane bent u aan het juiste adres! Onze uitgebreide collectie overalls biedt niet alleen goede bescherming, maar ook de mogelijkheid om uw bedrijfslogo, naam of een andere tekst naar keuze te laten bedrukken. Wilt u graag overalls bedrukken voor uw bedrijf? Laat dit dan doen bij Hurricane en profiteer van onze scherpe prijzen en inhouse bewerking!

Lees verder

Waarom een overall bedrukken of borduren?

Wilt u uw bedrijfsidentiteit laten stralen op de werkvloer? Bij Hurricane bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te personaliseren door ze te laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo, naam of zelfs een inspirerende slogan. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij uw medewerkers, maar het is ook nog eens een krachtig visitekaartje voor uw onderneming. Kies voor een professionele uitstraling met onze hoogwaardige druk- en borduurwerkopties en laat uw overalls naar eigen wens personaliseren.

Diversiteit in assortiment overalls

Bij Hurricane begrijpen we dat verschillende werkzaamheden verschillende type overalls nodig hebben. Daarom bieden we een gevarieerd assortiment overalls aan om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een overall met kniestukken, een disposable overall of een ander type, we hebben het allemaal in ons assortiment. Daarnaast zijn onze overalls in verschillende maten, kleuren en materialen te vinden. Zo kiest u altijd voor de perfecte pasvorm en stijl. Of het nu gaat om waterdichte, brandvertragende of vlamvertragende overalls; bij Hurricane vindt u de juiste overall voor elke situatie.

Merken overalls

Bij Hurricane beschikken we over een veelzijdig assortiment overalls. Binnen dit aanbod hebben we een heleboel topmerken geselecteerd. Onze selectie heeft enkele topmerken zoals Tricorp, Jobman, Hydrowear, Snickers, Havep, BP, Fristads en Microgard. Deze merken hebben zich bewezen in de branche en leveren overalls die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort, veiligheid en functionaliteit. Kies voor zekerheid en vertrouw op de kwaliteit van onze geselecteerde topmerken voor uw werkkledingbehoeften. Ook bij deze merken is het mogelijk om de overalls te laten bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens.

Eenvoudig een offerte aanvragen voor overalls bedrukken

Het aanvragen van een offerte voor overalls bedrukken is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. U hoeft nog niet onmiddellijk kleuren en maten door te geven, omdat deze geen invloed hebben op de prijs. Deze details mag u op een later moment doorgeven. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Selecteer uw overall en geef uw gewenste bedrukking aan.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
  • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Bij Hurricane maken we het simpel en handig om uw overalls te laten bedrukken.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over overalls bedrukken of personalisatiemogelijkheden? Of wilt u gewoon graag meer informatie hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij willen graag dat u de perfecte werkoverall krijgt. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw bedrukte overalls.

Mocht u graag een beter beeld willen krijgen over een werkoverall uit ons assortiment, overweeg dan om de overalls persoonlijk te bekijken in onze showroom in Harmelen (graag op afspraak). In onze showroom ziet u van de meeste modellenl één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze collega's helpen en adviseren u graag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact