Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Overhemden - Blouses
Overhemden - Blouses
Bedrijfskleding

Overhemden - Blouses

Bij Hurricane bent u aan het juiste adres voor overhemden met korte en lange mouwen en voor blouses voor dames met korte, driekwart of lange mouwen. Bij ons is het bovendien mogelijk om uw overhemd of blouse te laten bedrukken en borduren met uw eigen logo of tekst. We staan bekend om de hoge kwaliteit van ons druk- en borduurwerk, onze scherpe prijzen en zeer snelle levering.

Lees verder

Waarom overhemd of blouse bedrukken of borduren?

Wanneer u wilt dat uw werknemers er verzorgd en representatief uitzien, is een overhemd of blouse als bedrijfskleding onmisbaar. Zou het niet geweldig zijn als u nette bedrijfskleding of werkkleding kunt combineren met de unieke uitstraling van uw bedrijf? Door overhemden of blouses te laten bedrukken of borduren met uw logo of tekst straalt u niet alleen klasse uit, u maakt ook nog eens gratis reclame! Bedrukte bedrijfskleding zorgt bovendien voor een uniforme uitstraling.

Ruim assortiment

Hurricane biedt een ruim assortiment bedrijfskleding blouses en overhemden voor dames en heren. Onze bedrijfsoverhemden en blouses zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor verschillende branches, zoals de horeca, hospitality of zakelijke dienstverlening. Met onze handige website filters vindt u snel en eenvoudig het model dat perfect aan uw wensen voldoet. Naast een grote variëteit aan kleuren en materialen beschikken wij ook over een ruim aanbod gerenommeerde merken, waaronder Kummel, Ernst Alexis en B&C.

Topkwaliteit bedrukkingen en borduursels

Als u op zoek bent naar topkwaliteit bedrukkingen en borduursels, moet u zonder meer bij Hurricane zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak kunnen wij u altijd het beste resultaat opleveren. Het bedrukken van blouses en overhemden gebeurt geheel in eigen beheer: daardoor kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen.

Vakkundig advies

Naast bedrukte overhemden van de beste kwaliteit, bieden wij u ook graag professioneel advies over de keuze voor de juiste bedrijfskleding. Onze klanten bevinden zich in alle beroepsgroepen: wij kunnen u met onze ervaring snel vertellen welke kleding het beste voor uw bedrijf zou kunnen werken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over onze services.

overhemden en blouses bedrukken
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact