Bedrijfskleding

Regenpakken

Goede werkregenpakken maken het werk in de buitenlucht een stuk aangenamer. Vooral met het wisselende klimaat dat we in Nederland kennen, is een goede bescherming tegen regen en wind onontbeerlijk. Bij Hurricane weten we hoe belangrijk goede regenkleding is. Daarom kunt u bij ons altijd terecht om een regenpak te kopen. Natuurlijk heeft u ook de keuze voor losse regenjassen en regenbroeken. U kiest wat het beste voor u werkt! Heeft u interesse in het kopen van een regenpak? Bekijk dan nu ons assortiment en vraag online een vrijblijvende offerte aan!

Lees verder

Kwaliteit staat voorop bij Hurricane

Wanneer je een regenpak wilt kopen uit ons assortiment, dan staat kwaliteit altijd voorop. Wat voor regenpak u ook kiest, u weet zeker dat u voor goede, waterdichte producten kiest die jarenlang meegaan.

Daarnaast begrijpen wij dat een goed regenpak kopen essentieel is voor iedereen die in weer en wind werkt. Onze regenpakken zijn gemaakt van hoogwaardige, ademende materialen die niet alleen beschermen tegen regen, maar ook tegen wind. Ze bieden comfort en bewegingsvrijheid, zodat u efficiënt te werk gaat, ongeacht de weersomstandigheden. Onze producten zijn ontworpen om langdurig en intensief gebruik te weerstaan.

Personaliseer uw regenpak met bedrukking

Wilt u een regenpak kopen bij ons? Overweeg dan ook om uw regenpak te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere tekst. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en verhoogt de herkenbaarheid van uw team. De mogelijkheden voor personalisatie zijn divers en omvatten bewerkingsopties zoals:

 • Logo of tekst op de rug
 • Logo of tekst op de borst
 • Logo of tekst op de mouwen
 • Logo of tekst op de voorkant van de broek
 • Logo of tekst op de achterzijde van de broek
 • Onze hoogwaardige druk- en borduurtechnieken zorgen ervoor dat een regenpak bij ons kopen het echt waard is! De personalisaties blijven namelijk scherp, zelfs na intensief gebruik en vele wasbeurten. Kies voor een regenpak dat niet alleen beschermt, maar ook uw bedrijfsimago versterkt.

  Kies van XS tot 4XL

  Wanneer u een regenpak wilt kopen uit ons assortiment, heeft u keuze uit verschillende stijlen, maten en kleuren. Onze regenpakken zijn verkrijgbaar in maten van XS tot 4XL, zodat iedereen de juiste pasvorm vindt. De maten verschillen soms wel per artikel. Bekende merken zoals Jobman, Craft en Snickers zijn onderdeel van ons assortiment, wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

  Regenpak kopen voor dames en heren

  U heeft bij ons de mogelijkheid om regenpakken te kopen voor zowel dames als heren. Iedereen vindt daarom de perfecte pasvorm. De regenpakken voor dames zijn speciaal ontworpen met een vrouwelijke taille voor optimaal comfort. De regenpakken voor heren zijn robuust en duurzaam, perfect afgestemd op de eisen van zwaar werk in de buitenlucht.

  Daarnaast bieden we uniseks modellen die voor iedereen geschikt zijn. Welke keuze u ook maakt, bij Hurricane vindt u regenpakken die aan al uw wensen voldoen.

  Gemakkelijk uw regenpak kopen bij Hurricane

  Bent u eruit welk regenpak u wilt kopen voor uw bedrijf of organisatie? Dan mag u een offerte aanvragen. Bij Hurricane is dit altijd eenvoudig en vrijblijvend. Volg deze onderstaande stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste regenpakken en eventuele personalisatie.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

  Met een offerteaanvraag bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen en zit u nergens aan vast. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige regenpakken bij Hurricane!

  Heeft u nog vragen?

  Wilt u graag een regenpak kopen bij ons, maar heeft u nog specifieke vragen over onze regenpakken of de mogelijkheden voor personalisatie? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw regenpakken.

  Wilt u een regenpak kopen, maar eerst ons assortiment regenpakken persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Harmelen te bezoeken. Hier ziet u de verschillende modellen en materialen (elk in één maat), zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Onze collega's staan klaar om u te helpen en te adviseren!

   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
  Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
  Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact