Hurricane.nl > Beroepskleding > Horeca - kokskleding
Horeca - kokskleding
Beroepskleding

Horeca - kokskleding

Horeca - kokskleding In deze categorie vindt u professionele horeca bedrijfskleding voor dames en heren. Bij Hurricane is het bovendien mogelijk om uw horeca kleding te laten bedrukken of borduren.

Lees verder

Comfortabele en stijlvolle horeca bedrijfskleding

Bent u op zoek naar comfortabele, stijlvolle en professionele horeca kleding voor uw restaurant, café, hotel, snackbar of cateringbedrijf? Bij Hurricane vindt u een groot aanbod horeca kleding en kokskleding voor dames en heren. Hierbij kunt u kiezen uit talloze koksbuizen, koksbroeken, koksmutsen, sloven, schorten en handige horeca accessoires. Maar ook kunt u kiezen uit bedrukte polo’s, nette overhemden en veel andere soorten bedrijfskleding voor de horeca. Veel van onze horecakleding is van bekende merken als Chaud Devant. Dit merk staat bekend om z’n hoge kwaliteitseisen en trendy ontwerpen.

Horeca kleding bedrukken? Kies voor hoogwaardige en slijtvaste bedrukking!

Horeca personeelskleding moet niet alleen comfortabel zitten. Het moet ook een representatieve uitstraling hebben die bij uw horecabedrijf en concept past. Dit geldt niet alleen voor de bediening, maar bijvoorbeeld ook voor het keukenpersoneel. Dit kunnen we bewerkstelligen door uw horeca kleding te bedrukken of borduren met uw logo of tekst. Hierdoor sluit de kleding perfect aan bij uw huisstijl. Wilt u uw horeca kleding laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om de kwaliteit van ons druk- en borduurwerk. Zelfs na talloze werkdagen en wasbeurten blijft uw logo of tekst in perfecte conditie. Al het druk- en borduurwerk verrichten wij in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij uw bestelling snel leveren tegen scherpe tarieven.

Offerte aanvragen of advies nodig?

Voor een vrijblijvende offerteaanvraag doorloopt u snel en eenvoudig drie simpele stappen en voor u het weet heeft u een offerte op maat. Kunt u iets niet vinden of geen zin om te zoeken? Verstuur een snelofferte (slechts 30 seconden werk) en onze medewerkers gaan meteen voor u aan de slag. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u een bepaald kledingstuk voelen en passen? Een groot deel van ons assortiment werkkleding kunt u vinden in onze showroom in Harmelen. U bent van harte welkom.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact