Hurricane.nl > Beroepskleding > Reflectiekleding
Reflectiekleding
Beroepskleding

Reflectiekleding

In beroepen waar werken langs de weg of in andere risicovolle omgevingen aan de orde van de dag is, is het belangrijk dat uw medewerkers goed zichtbaar zijn. Reflecterende werkkleding speelt hierbij een rol. Ook het dragen van een veiligheidsvest kan bijdrage aan een betere zichtbaarheid. Bij Hurricane begrijpen we het belang van hoogwaardige veiligheidskleding die niet alleen bescherming biedt, maar ook zorgt voor optimale zichtbaarheid. Onze reflecterende werkkleding voldoet aan de strengste EN-normen en Europese wetgeving, waardoor u verzekerd bent van kleding die zowel veilig als functioneel is.

Lees verder

Wettelijke richtlijnen en normen voor reflectiekleding

De Nederlandse en Europese wetgeving stelt scherpe eisen aan de zichtbaarheid van uw medewerkers. Reflectiekleding moet voldoen aan de eisen die Rijkswaterstaat (RWS) stelt, evenals aan de EN-471 norm. Deze normen bepalen de vereiste hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in elk stuk veiligheidskleding. Bij Hurricane kunt u erop vertrouwen dat al onze reflecterende werkkleding aan deze normen voldoet, waardoor uw medewerkers veilig en zichtbaar hun werk kunnen uitvoeren.

Ruim assortiment aan reflecterende werkkleding

Ons assortiment aan reflecterende werkkleding is uitgebreid en divers. Van oranje reflecterende werkkleding die extra opvalt, tot high visibility kleding die zorgt voor maximale zichtbaarheid in alle lichtomstandigheden. Onze kleding is ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en functionaliteit, waardoor uw medewerkers zich volledig op hun werk kunnen concentreren.

Reflectiekleding bedrukken

Wilt u uw bedrijfsidentiteit laten stralen op de werkvloer? Bij Hurricane bieden we de mogelijkheid om uw reflectiekleding te personaliseren door deze te laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo, naam of zelfs een inspirerende slogan. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij uw medewerkers, maar het is ook nog eens een krachtig visitekaartje voor uw onderneming. Kies voor een professionele uitstraling met onze hoogwaardige druk- en borduurwerkopties en laat uw reflectiekleding bedrukken.

Reflectiekleding kopen bij Hurricane?

Het aanvragen van een offerte voor reflectiekleding bedrukken is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. U hoeft nog niet onmiddellijk kleuren en maten door te geven, omdat deze geen invloed hebben op de prijs. Deze details mag u op een later moment doorgeven. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Selecteer uw gewenste reflectiekleding en geef uw gewenste bedrukking aan.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
  • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Bij Hurricane maken we het simpel en handig om uw reflectiekleding te laten bedrukken of borduren.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over onze reflectiekleding? Of wilt u meer weten over de personalisatiemogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij willen graag dat u de perfecte reflectiekleding krijgt. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw bedrukte reflectiekleding.

Mocht u graag een beter beeld willen krijgen over de reflectiekleding uit ons assortiment, overweeg dan om deze persoonlijk te bekijken in onze showroom in Harmelen (graag op afspraak). In onze showroom ziet u van elk model één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze collega's helpen en adviseren u graag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact