Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Doelgroep
Materiaal
Model sweater
Pasvorm
Uitvoering
Type
Type ondergoed
Merk

Werkkleding

Beroepskleding voor iedere branche


Door het dragen van beroepskleding wordt een uniforme en professionele uitstraling gecreëerd. Ook kan bedrukte werkkleding uw naamsbekendheid verhogen. Echter is bescherming in vele sectoren de belangrijkste reden voor het dragen van werkkleren. Toon meer
Binnen onze ruime collectie bedrijfskleding hebben we voor vrijwel alle beroepen gepaste werkkleding. Van horeca tot zorg. Maar ook veiligheidskleding voor mensen die werken in een laboratorium of bij de brandweer. Of voor mensen die langs de weg werken. Voor hen hebben we reflectiekleding in onze collectie die voldoet aan de Europese EN-471 norm en zo optimale zichtbaarheid garandeert. Voor de zakelijke sector hebben wij prachtige business wear: uw personeel ziet er altijd representatief uit.
Een greep uit onze collectie beroepskleding:
Als u kiest voor de kwalitatieve werkkleding van Hurricane krijgt u afgemeten bedrijfskleding die u optimaal beschermt tijdens het werk. Ook kunnen wij werkkleding laten bedrukken met uw logo.

Werkkleding bedrukken

Bij Hurricane vindt u niet alleen de mooiste werkkleding voor elk beroep, u kunt uw werkkleding ook voordelig laten personaliseren. In ons eigen atelier kunnen wij uw werkkleding borduren of de kleding laten bedrukken. Omdat wij dit in huis doen scheelt dat tijd en geld. Dit is ook voor u gunstig; voor elk budget vinden wij een oplossing op maat.
Wij kunnen uw logo drukken of borduren op verschillende soorten textiel. Zoals op bodywarmers, jassen, overhemden of blouses etc.

Wij staan voor u klaar

Weet u al precies wat u wilt, vraag dan een vrijblijvende snelofferte aan. Heeft u wel al een idee, maar bent u er nog niet helemaal uit kijk dan rond op onze website. Heeft u nog helemaal geen idee? Dan ben u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijke afspraak. U kunt dan ook direct de kleding voelen en passen.
Wat voor werkkleding u ook wilt, samen komen we er wel uit!
Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: