Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Brandvertragende kleding
Brandvertragende kleding
Bedrijfskleding

Brandvertragende kleding

Voor beroepen waar medewerkers regelmatig in contact komen met vuur, vonken of vlammen, is veiligheid van het grootste belang. Bij Hurricane, uw partner voor hoogwaardige bedrijfskleding, begrijpen we dit als geen ander. Met meer dan 35 jaar ervaring in het bewerken van kleding bieden wij een uitgebreid assortiment werkkleding aan, inclusief brandvertragende en antistatische kleding. Bij ons kunt u rekenen op snelle offertes, in-house bewerkingen en snelle leveringen binnen Nederland en België. En dat allemaal tegen scherpe prijzen! Bekijk nu ons assortiment op deze pagina.

Lees verder

Veiligheid voorop met brandvertragende kleding

Onze brandvertragende kleding wordt geproduceerd volgens de bekendste veiligheidsnormen op het gebied van vlam- en brandvertraging: EN470-1 en EN531. Deze normen garanderen optimale veiligheid voor uw medewerkers, vooral in situaties waarin zij worden blootgesteld aan hitte. Met Hurricane bent u verzekerd van kwalitatieve en veilige bedrijfskledingdie voldoet aan de hoogste standaarden.

Bestel gepersonaliseerde en brandvertragende kleding

Bij Hurricane bieden we ook de mogelijkheid om uw brandvertragende kleding te personaliseren door deze te laten bedrukken. Door uw bedrijfslogo, naam of slogan toe te voegen, vergroot u niet alleen de herkenbaarheid van uw merk. U geeft uw team namelijk ook een professionele uitstraling. Onze duurzame bedrukkingen garanderen een langdurige en hoogwaardige presentatie van uw merk.

Een breed assortiment aan brandvertragende kleding

Ons assortiment aan brandvertragende kleding heeft genoeg opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U vindt binnen ons assortiment comfortabele en functionele brandvertragende kleding voor diverse industrieën en beroepen, zoals:

 • Brandvertragende overalls: Onze brandvertragende overalls bieden optimale bescherming en comfort voor uw medewerkers. Ze voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.
 • Brandvertragende jassen: Met onze brandvertragende jassen werken uw medewerkers veilig in de buurt van hitte, vlammen en vonken. Ze voldoen aan de EU-normen EN-11611 en EN-11612 en zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.
 • Brandvertragende broeken: Onze brandvertragende broeken zijn gemaakt van hoogwaardige brandwerende materialen en bieden optimale bescherming voor de benen van uw medewerkers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten.

U vindt bij ons ook een ruim aanbod professionele brandweerkleding van ons merk Hurricane Special. Wij hebben onder andere brandweermutsen, T-shirts, polo's, handschoenen en sweaters. Bekijk alle brandweerkleding in ons assortiment.

Brandvertragende kleding kopen bij Hurricane?

Het aanvragen van een offerte voor brandvertragende kleding kopen is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. U hoeft nog niet onmiddellijk kleuren en maten door te geven, deze hebben namelijk geen invloed op de prijs. De details mag u op een later moment doorgeven. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

 • Stap 1: Selecteer uw gewenste brandvertragende kleding en geef uw gewenste bedrukking aan.
 • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
 • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Bij Hurricane maken we het simpel en handig om uw brandvertragende kleding te bestellen.

Nog vragen over brandvertragende kleding?

Heeft u specifieke vragen over onze brandvertragende kleding? Of wilt u meer weten over de personalisatiemogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte brandvertragende kleding voor uw organisatie.

Wilt u onze brandvertragende kleding liever eerst bekijken voordat u een beslissing neemt? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Harmelen. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om alle soorten brandvertragende kleding in één maat te bekijken, zodat u snel de kledingstukken vindt die aan uw wensen voldoen. Onze collega's staan klaar om u te assisteren en adviseren tijdens uw bezoek. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
 • Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag
 • 08:30 - 17.30 uur
 • Vrijdag
 • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact