Bedrijfskleding

Bodywarmer

Een bodywarmer kan vele doelen dienen. In veel beroepen worden werk bodywarmers gedragen om een extra warme laag aan te brengen over de bovenkleding. We hebben een ruim assortiment bodywamers, die u tevens kunt laten bedrukken of borduren. Bekijk hieronder het assortiment en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Lees verder

Werk bodywarmers voor dames en heren

Bij Hurricane vindt u een groot aanbod goedkope werk bodywarmers voor dames en heren. Met merken zoals Clique en Jobman bent u altijd verzekerd van een mooi model. Iedereen heeft weer andere verwachtingen van zijn of haar bodywarmer. Denkt u dus goed na welke functies uw bodywarmer moet gaan hebben, voor u ze gaat bestellen!

Wilt u een bodywarmer die beschermt tegen wind en kou, moet hij meerdere zakken en andere opbergfuncties hebben, of allebei? Liever een bodywarmer van fleece of softshell? Het assortiment van Hurricane biedt hoe dan ook altijd de oplossing. Toch liever lange mouwen? Bekijk dan onze professionele werkjassen of al onze jassen om te bedrukken.

Denkt u dus goed na welke functies uw bodywarmer moet gaan hebben, voor u ze gaat bestellen! Wilt u een bodywarmer die beschermt tegen wind en kou, moet hij meerdere zakken en andere opbergfuncties hebben, of allebei? Het assortiment van Hurricane biedt hoe dan ook altijd de oplossing.

Laat uw bodywarmer bedrukken of borduren

Bij Hurricane heeft u ook de optie om uw bodywarmers te laten bedrukken of borduren. Bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam of logo! Dit geldt voor al onze bedrijfskleding en werkkleding . Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

werk bodywarmer
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2023 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact