Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Kleur
Merk

Driekwart werkbroek

Met een driekwart broek beschermt u het grootste deel van uw benen, en hebt u toch het idee van een luchtige korte broek. Hurricane heeft een groot aanbod driekwart broeken, geschikt voor diverse beroepen. Of u nu een schilderbedrijf heeft, een bouwonderneming of een sportschool: wij hebben de ideale werkbroek voor uw personeel! Bekijk ons assortiment online en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie!
  Toon meer

Uitsluitend vooraanstaande merken


Kiest u voor een driekwart broek uit het assortiment van Hurricane, dan weet u zeker dat u kiest voor de beste kwaliteit. Merken als Fristads, BP en Craft weten precies wat een goede werkbroek nodig heeft. Wij hebben al deze merken met de grootste zorg voor u geselecteerd, zodat we u keer op keer de beste bedrijfskleding kunnen bieden.
Wilt u meer weten over het bedrukken of borduren van onze driekwart broeken? Ook daar vertellen onze medewerkers u graag meer over. Of bekijk de prijslijst voor bedrukken en borduren vast online!

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: