Regenkleding
Bedrijfskleding

Regenkleding

In beroepen waar werkzaamheden ongeacht het weer buiten plaatsvinden, is het belangrijk dat medewerkers goed beschermd en comfortabel hun werk kunnen uitvoeren. Professionele regenkleding speelt hierbij een grote rol. Bij Hurricane begrijpen we het belang van kwalitatieve regenkleding die niet alleen bescherming biedt tegen het weer, maar ook bijdraagt aan de zichtbaarheid en uitstraling van uw personeel.

Lees verder

Werk regenkleding

Onze regenkleding om te gebruiken tijdens buitenwerkzaamheden is ontworpen om medewerkers droog en warm te houden. Dit is niet alleen belangrijk voor het comfort, maar ook voor het behoud van een gezonde werksituatie. Onze regenkleding is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die waterdicht en ademend zijn, waardoor uw medewerkers beschermd zijn tegen regen, terwijl transpiratievocht effectief wordt afgevoerd.

Uitstekende zichtbaarheid

Bovendien is zichtbaarheid een kritiek aspect, vooral in situaties met voorbijkomend verkeer of verminderd zicht door regen. Onze regenkleding is daarom uitgerust met reflecterende elementen, zodat uw medewerkers goed opvallen en gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Onze professionele regenkleding is daarom ook genormeerd als reflectiekleding. Hierdoor kunt u in iedere situatie veilig aan het werk!

Ruim assortiment aan professionele regenkleding

Ons assortiment aan professionele regenkleding is uitgebreid en divers. Van regenpakken die speciaal zijn ontworpen voor intensief professioneel gebruik tot regenkleding die specifiek is afgestemd op bepaalde beroepsgroepen, bij Hurricane vindt u wat u zoekt.

Regenjas bedrukken

Wilt u uw bedrijfsidentiteit laten stralen op de werkvloer? Bij Hurricane bieden we de mogelijkheid om uw regenjassen te personaliseren door ze te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, naam of zelfs een inspirerende slogan. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij uw medewerkers, maar het is ook nog eens een krachtig visitekaartje voor uw onderneming. Kies voor een professionele uitstraling met onze hoogwaardige drukwerkopties en laat uw regenjassen bedrukken.

Een regenjas kopen bij Hurricane?

Het aanvragen van een offerte voor regenjassen bedrukken is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. U hoeft nog niet onmiddellijk kleuren en maten door te geven, omdat deze geen invloed hebben op de prijs. Deze details mag u op een later moment doorgeven. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Selecteer uw regenjas en geef uw gewenste bedrukking aan.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
  • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Bij Hurricane maken we het simpel en handig om uw regenjassen te laten bedrukken of borduren.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over het bedrukken van regenjassen? Of wilt u meer weten over de personalisatiemogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij willen graag dat u de perfecte regenjas krijgt. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw bedrukte regenjassen.

Mocht u graag een beter beeld willen krijgen over een regenjas uit ons assortiment, overweeg dan om de regenjassen persoonlijk te bekijken in onze showroom in Harmelen (graag op afspraak). In onze showroom ziet u van verschillende modellen één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze collega's helpen en adviseren u graag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact