Beroepskleding

Koksbuis

Een klassieke koksbuis is een jas met een overslag en een dubbele rij knopen. Oorspronkelijk hebben koksbuizen een witte of zwarte basiskleur, maar tegenwoordig zijn ze in veel meer kleuren te verkrijgen. Het assortiment van Hurricane biedt u bijvoorbeeld ook bordeauxrode, beige en zelfs knalroze koksbuizen! Bovendien is het bij Hurricane mogelijk om uw koksbuis te laten bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw naam of logo. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment.

Lees verder

Koksbuizen bedrukken met logo of naam

U kunt iedere koksbuis is ons assortiment laten voorzien van geprinte of geborduurde details, bijvoorbeeld met het logo van uw hotel of restaurant of met de namen van uw medewerkers. Dit zorgt voor herkenbaarheid voor uw gasten en oogt professioneel. Hierbij bent u altijd verzekerd van een slijtvaste opdruk, zodat u of uw medewerkers jarenlang profijt hebben van hun werkkleding.

Waarom uw koksbuis kopen bij Hurricane?

Bij Hurricane heeft u dus de mogelijkheid om uw koksbuis naar eigen wens te personaliseren. Maar ook voor onbedrukte koksbuizen bent u bij ons aan het perfecte adres. Met koksbuizen van Chaud Devant en Bierbaum Proenen (BP) bent u altijd verzekerd van betrouwbare kwaliteit.

In ons ruime assortiment vindt u een grote hoeveelheid aan verschillende modellen, voor zowel dames als heren. Onze koksbuizen hebben een fijne pasvorm en zijn in alle gangbare maten verkrijgbaar: van XS tot 3XL of 4XL. Bekijk het specifieke product voor meer informatie omtrent beschikbare maten en andere belangrijke specificaties.

Naast een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering profiteert u bovendien van een aantrekkelijke staffelkorting. Natuurlijk kunt u bij Hurricane ook terecht voor alle overige kokskleding en horecakleding: een complete tenue is zó samengesteld met ons horeca-assortiment. Vergeet vooral uw koksmuts en koksbroek niet.

Heeft u een buis gevonden die aan uw wensen voldoet? Vraag dan direct online een offerte aan! Liever eerst advies inwinnen? Bezoek onze showroom in Harmelen of neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel 0348 444 440.

koksbuis
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2023 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact