Beroepskleding

Schorten

Hier vindt u een ruim assortiment horeca schorten om te bedrukken of borduren met uw logo, naam of tekst (ook onbedrukte levering!). Wij voeren beschermende schorten van kwaliteitsmaterialen, die uw kleding zelfs onder de zwaarste omstandigheden schoon weten te houden. Niet alleen schorten, maar ook sloven en bijvoorbeeld kokskleding vindt u bij Hurricane gemakkelijk online.

Lees verder

Horeca schorten bedrukken met logo of naam

Mooie en kwalitatief hoogwaardige schorten zijn in de horeca haast niet weg te denken. Zeker voor veel horecabedrijven is het een onmisbaar stuk werkkleding. Laat uw horeca schort bedrukken met uw bedrijfslogo, naam of tekst om extra herkenbaarheid en een professionele uitstraling te creëren. Gaat u voor bedrukte schorten, dan zit u goed bij Hurricane. In onze eigen studio brengen we in korte tijd de mooiste bewerkingen voor u aan op uw werkkleding. Hierbij staan uw wensen en voorkeuren centraal.

Het ruimste assortiment

Onze schorten voor dames en heren zijn van betrouwbare kwaliteit en u kunt kiezen uit verschillende materialen en soorten. Speciaal voor in de horeca hebben wij het merk Chaud Devant geselecteerd voor ons assortiment: dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige horeca kleding. Kiest u een leren, denim of stoffen schort? Vraag direct online een offerte aan!

horeca schorten bedrukken
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact