Hurricane.nl > Beroepskleding > Schilders Kleding
Schilders Kleding
Beroepskleding

Schilders Kleding

In deze categorie vindt u professionele werkkleding voor schilders en stukadoors. Bij Hurricane is het bovendien mogelijk om uw schilderskleding te laten bedrukken of borduren.

Lees verder

Professionele en comfortabele schilderskleding

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod werkkleding voor schilders en stukadoors van gerenommeerde merken als Jobman, Tricorp Workwear en WorkMan. Hierbij kunt u denken aan schildersbroeken, schildersoveralls, schildersjassen en meer. Bij Hurricane is goede schilderskleding meer dan enkel witte werkkleding. Bij professionele schilderskleding staan zaken als comfort, een slijtvaste kwaliteit en ongehinderde bewegingsvrijheid centraal. Werkt u regelmatig buiten? Dan dient uw kleding voldoende warmte en bescherming te bieden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat uw kleding zo min mogelijk verf opneemt. Zo vindt u bij ons diverse speciaal ontworpen schilders werkbroeken. De nauw geweven katoenen twill zorgt ervoor dat het pigment van de verf zo min mogelijk wordt opgenomen door de broek. Bekijk ook ons aanbod bouwkleding, werkjassen, werkbroeken, overalls en werkschoenen voor nóg meer keuzemogelijkheden.

Schilderskleding bedrukken? Kies voor hoogwaardige en slijtvaste bedrukking!

Wilt u uw schilderskleding bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo? Dat is mogelijk. Met bedrukte werkkleding straalt u professionaliteit en herkenbaarheid uit. Dankzij onze ruime ervaring en de aanwezigheid van een in-house drukkerij bent u altijd verzekerd van een slijtvaste drukkwaliteit.

Offerte aanvragen of advies nodig?

Voor een vrijblijvende offerteaanvraag doorloopt u snel en eenvoudig drie simpele stappen en voor u het weet heeft u een offerte op maat. Kunt u iets niet vinden of geen zin om te zoeken? Verstuur een snelofferte (slechts 30 seconden werk) en onze medewerkers gaan meteen voor u aan de slag. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u een bepaald kledingstuk voelen en passen? Een groot deel van ons assortiment werkkleding kunt u vinden in onze showroom in Harmelen. U bent van harte welkom.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2023 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact