Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Reflectiekleding
Reflectiekleding
Bedrijfskleding

Reflectiekleding

In beroepen waar werken langs de weg of in andere risicovolle omgevingen aan de orde van de dag is, is het belangrijk dat uw medewerkers goed zichtbaar zijn. Reflecterende werkkleding speelt hierbij een rol. Met meer dan 35 jaar ervaring in het bewerken van kleding, vindt u bij ons altijd de perfecte werkkleding. Wij bieden een breed assortiment reflecterende kleding die voldoet aan de strengste EN-normen en Europese wetgeving. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar de snelle offertes en levering binnen Nederland en België.

Lees verder

Waarom is reflecterende kleding belangrijk in verschillende sectoren?

Reflecterende werkkleding is essentieel voor werknemers die in omstandigheden met weinig licht werken of op locaties waar zichtbaarheid van levensbelang is. Bij Hurricane begrijpen we dit als geen ander. Onze reflecterende kleding is gemaakt van materialen die zorgen voor maximale zichtbaarheid en comfort. Denk bijvoorbeeld aan werkjassen, werkbroeken en veiligheidshesjes met reflecterende strips. Onze kleding zorgt ervoor dat uw personeel veilig en goed zichtbaar is, ongeacht de werkomstandigheden.

Wettelijke richtlijnen en normen voor reflectiekleding

De Nederlandse en Europese wetgeving stelt scherpe eisen aan de zichtbaarheid van uw medewerkers. Reflectiekleding moet voldoen aan de eisen die Rijkswaterstaat (RWS) stelt, evenals aan de EN-471 norm. Deze normen bepalen de vereiste hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in elk stuk veiligheidskleding. Bij Hurricane kunt u erop vertrouwen dat al onze reflecterende werkkleding aan deze normen voldoet, waardoor uw medewerkers veilig en zichtbaar hun werk kunnen uitvoeren.

Laat uw reflecterende kleding bedrukken of borduren

Bij Hurricane is het mogelijk uw reflecterende kleding te laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo of een andere tekst. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en verhoogt de herkenbaarheid van uw team. Onze hoogwaardige druk- en borduurtechnieken zorgen ervoor dat de personalisaties lang meegaan, zelfs na intensief gebruik en vele wasbeurten. Zo investeert u in duurzame en representatieve bedrijfskleding die de professionaliteit van uw bedrijf uitstraalt.

Genoeg keuze uit reflecterende kleding

Binnen ons assortiment vindt u genoeg reflecterende kleding in verschillende stijlen, maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar reflecterende werkjassen, werkbroeken, veiligheidshesjes of shirts, wij hebben het allemaal. Daarnaast hebben we uniseks modellen en specifieke ontwerpen voor zowel heren als dames, zodat iedereen de juiste pasvorm vindt.

De specialisten van Hurricane weten als geen ander hoe belangrijk het thema veiligheid in bepaalde sectoren is. Het gaat immers om het welzijn van uw medewerkers! Wij kiezen daarom uitsluitend voor producten van topmerken als Tricorp en Fristads voor onze collectie reflecterende kleding

Zo ontvangt u snel een offerte

Het aanvragen van een offerte voor reflecterende kleding bij Hurricane is eenvoudig en vrijblijvend. Ontdek daarom nu ons assortiment op onze website en volg daarna deze stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste reflecterende kledingstukken en eventuele personalisatie.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

Met een offerteaanvraag bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen en zit u nergens aan vast. Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige gepersonaliseerde reflecterende kleding bij Hurricane!

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over onze reflecterende kleding of de mogelijkheden voor personalisatie? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw reflecterende kleding.

Wilt u ons assortiment reflecterende werkkleding persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Harmelen te bezoeken. Hier ziet u de verschillende modellen en materialen (elk in één maat), zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Onze collega's staan klaar om u te helpen en te adviseren!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact